Dijital PR (Online PR) nedir ve ne işe yarar?

Dijital PR nedir? sorusu günümüzde sıklıkça sorulmaktadır. Bunun yanında online pr nedir ile ilgili araştırmalarda yapılmakta ve kullanıcılar bu iki terimi farklı anlamda sanmakta. Aslında Dijital PR ve Online PR aynı terimlerdir. Yurtdışında genellikle Online PR diye karşımıza çıkan açılımı Online Public Relations olan bu terimin açıklamasını yapalım.

Dijital PR nedir?

Dijital PR internet üzerinde marka veya kişilerin imajlarını yani prestijlerini yükseltmek veya bunları kazandırmak gibi statü odaklı çalışmalardır. Statü ek olarak markalar için ek kazanç fırsatları doğurmaktadır bunlardan birisi satışlarının artması markaya oluşan güvendir.

Peki Dijital PR (Online PR) ile ilgili çalışmaları kimler yapar? sorusunu sıkça almaktayız. Dijital PR ile ilgili çalışmaları Dijital PR Ajansları yapmaktadır. Bu konuda öneri olarak sunabileceğimiz firmalardan biri olan 22 Dijital bir Dijital PR Ajansı’dır. Dijital PR ile ilgili çalışmalarınızı bir ekibe vermeniz yaptığınız çalışmanın daha iyi işleyebilmesi açısından değerlidir.

Dijital PR çalışmaları günümüzde oldukça artış gösterdi ve gittikçe dijital pr’ye olan ilgi alaka yükseliyor.

Yazımızın Kaynakları:

Kaynak 1: https://22dijital.com/dijital-pr-nedir-online-itibar-yonetimi/
Kaynak 2: https://tr.wikipedia.org/wiki/Halkla_ilişkiler
Kaynak 3: https://en.wikipedia.org/wiki/Online_public_relations

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın